Nyheter från årsmötet 23 april 2015

Allas Gnarp fick 2 nya styrelsemedlemmar på årsmötet, Åsa Sjölin som ersätter Toivo Thideman som kassör och Eva Sandberg som ersätter Rickard Bergman.
Allas Gnarp hälsar Åsa och Eva välkommen in i styrelsen och passar även på att tacka
Toivo och Rickard för deras tid i styrelsen.
Karl-Rune Lindberg blev omvald som ordförande på 1år.
Övriga nyheter att vi behåller samma medlemsavgift på 100kr per år.

Årets Gnarpare och grantändning – helahalsingland.se

En riktig julskyltning, med gran, änglakör, tomte och julmarknad. Så blir det i Gnarp i år, där man återuppväckt en vilande tradition, och skapat en ny.

Än så länge är det mycket hemligt vem det blir, men på söndag den 30 november ska en viss person få uppmärksamhet, då intresse- och företagarföreningen Allas Gnarp för första gången på många år arrangerar julskyltning.Texten är citerad ur en artikel i Hudiksvalls tidning. Hela artikeln går att läsa på Hela Hälsinglands sida. Länken finner ni nedan.
http://www.helahalsingland.se/halsingland/nordanstig/arets-gnarpare-och-grantandning

 

Ett stort tack!

Julskyltning 2014
Ett stort tack till samtliga besökare och alla som hjälpte till att förverkliga vår första skyltsöndag och med tanke på alla positiva kommentarer vi har fått höra så kommer vi troligen upprepa detta nästa år.

Vi vill rikta ett stort tack till Furniture Consulting AB som sponsrade med julgransbelysningen.
Likaså stort tack till Änglakören och Julkören för vacker sång, Shifting H´s för juläventyr med Till och Fån och Gnarps Ridklubb för att dom ställde upp med ponnyridning.

Gnarpsbygdens Väls Donationsfond delade ut pris för årets förbättrare i Gnarpsbygden 2014 som i år gick till Leif Berglin och deras motivering lyder:
Genom uppvisad uthållighet, driven av en klar vision har drömmen om en restaurang i Klasviken börjat förverkligas.
Ett föredömligt exempel på entreprenörskap och idealism i samverkan.

VÄL MÖTTS NÄSTA ÅR!

BYASPAN MÖTE

Byaspan styrelsen hälsar alla välkommen till möte på Blå gården.

Måndag den 27 oktober kl. 18:30.

  • Byaspan informerar om nuläget.
  • Nya krafter efterlyses
  • Polisen finns på plats och informerar om bl.a grannsamverkan.
  • Övriga frågor

VI BJUDER PÅ FIKA!

Med vänliga hälsningar Byaspan styrelsen

Vad har hänt under 2014??

Vi måste erkänna att vi har varit dålig på att ge information om vad som har hänt den senaste tiden och det ska vi se till att ändra på från och med nu.

Vi hade vår årliga städdag den 28 april där ca 30 person ställde upp och vi kan konstatera att det blir mindre och mindre skräp i dikena i centrala Gnarp för varje år vi har städdag. Nu vet vi att det tillkommer skräp under sommaren på några ställen i Gnarp men förhoppningsvis så kanske det kommer att ändras på i framtiden. Idén med städdagen är att vi inbillar oss att om det inte är stökigt där stökar man inte ner och det blir mycket trevligare.
Nu hoppas vi att flera ställer upp nåsta vår när vi har vår städdag och ska man utgå från bla. facebook så finns det ett stort intresse att hålla Gnarp rent och det ser vi väldigt positivt på.
städdag 2014

Vi har haft blomkrukor stående på refugerna utmed E4án och vår lärdom där att vi måste investera i självvattnande krukor nästa år för det var en tragisk syn i år pga värmen och för lite vatten. Dessutom kanske krukorna borde vara lite lägre och bredare, kom gärna med idéer.
DSC00562
Som ni kanske har märkt så vi gjort en till flik på denna hemsida för byafiber och AllasGnarp är med på det tåget genom att hjälpa till att sprida information om Gnarps Byafiber.

Vi har mycket på gång nu under hösten och vi kommer att ge er mer information om vad som händer och vad som kommer att hända inom kort.