Vad har hänt under 2014??

Vi måste erkänna att vi har varit dålig på att ge information om vad som har hänt den senaste tiden och det ska vi se till att ändra på från och med nu.

Vi hade vår årliga städdag den 28 april där ca 30 person ställde upp och vi kan konstatera att det blir mindre och mindre skräp i dikena i centrala Gnarp för varje år vi har städdag. Nu vet vi att det tillkommer skräp under sommaren på några ställen i Gnarp men förhoppningsvis så kanske det kommer att ändras på i framtiden. Idén med städdagen är att vi inbillar oss att om det inte är stökigt där stökar man inte ner och det blir mycket trevligare.
Nu hoppas vi att flera ställer upp nåsta vår när vi har vår städdag och ska man utgå från bla. facebook så finns det ett stort intresse att hålla Gnarp rent och det ser vi väldigt positivt på.
städdag 2014

Vi har haft blomkrukor stående på refugerna utmed E4án och vår lärdom där att vi måste investera i självvattnande krukor nästa år för det var en tragisk syn i år pga värmen och för lite vatten. Dessutom kanske krukorna borde vara lite lägre och bredare, kom gärna med idéer.
DSC00562
Som ni kanske har märkt så vi gjort en till flik på denna hemsida för byafiber och AllasGnarp är med på det tåget genom att hjälpa till att sprida information om Gnarps Byafiber.

Vi har mycket på gång nu under hösten och vi kommer att ge er mer information om vad som händer och vad som kommer att hända inom kort.